• Sıkça Sorulan Sorular / Klinik araştırma veya dental gözlemci olarak İngiltere'de ne kadar süreyle kalabilirim?

Klinik araştırma veya dental gözlemci olarak İngiltere'de ne kadar süreyle kalabilirim?

2014-08-15 00:34:37

klinik araştırma, dental gözlemçi, vize başvurusu, ziyaretçi vizesi, iş ziyareti vizesi

Klinik araştırma yapmak  veya dental  gözlemci statüsünde İngiltere'de bulunmak isteyen kişiler, İngiltere İş Ziyaretçisi vize başvurusu yapabilirler.

Yapmış olduğunu ilk vize başvurusunda size en fazla 6 ay süreli bir vize verilir. Bundan başka İngiltere'de bulunduğunuz süre içerisinde de 6 haftalık bir vize uzatma talebinde bulunabilirsiniz.

Bu vize türüne başvurmak için İngiltere Ziyaretçi vizesi başvurularında aranan şartların yanı sıra başka şartları da sağlıyor olmalısınız.

  • Tıp veya Diş hekimliği fakültesi mezuniyetinizi gösteren diplomanız
  • Klinik araştırmacı ya da dental gözlemci olduğunuzu gösteren belgeler
  • Araştırmalarınızı kanıtlayan, çalıştığınız kurumdan alacağınız belgeler, raporlar, deneyler

İngiltere'de araştırma amacıyla bulunacağınız için araştırma yapmak için bulunduğunuz kurumdan herhangi bir ücret almamamız gerekmektedir. Çünkü İngiltere'deki bir kurumdan ücret alabilmek için çalışma izni almamız gerekmektedir.

İngiltere Vizesi Başvuruları, Vize Redleri ve Ankara Antlaşması ile ilgili olarak bizimle iletişime geçmek için tıklayınız »

  • "Klinik araştırma veya dental gözlemci olarak İngiltere'de ne kadar süreyle kalabilirim?" sayfası 686 defa okundu
  • klinik araştırma, dental gözlemçi, vize başvurusu, ziyaretçi vizesi, iş ziyareti vizesi
  •   «  Klinik araştırma veya dental gözlemci olarak İngiltere'de ne kadar süreyle kalabilirim? sayfasını paylaş
x

Bizi Takip Edin